Marcelinho diskoda olay çıkardı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'ta oynayan Trabzonspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Marcelinho (32), Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir diskotekte Ingo H. (44) adlı bir kişiyi dövdü. Bir dönem Trabzonspor formasını

Marcelinho diskoda olay çıkardı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'ta oynayan Trabzonspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Marcelinho (32), Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir diskotekte Ingo H. (44) adlı bir kişiyi dövdü.

Bir dönem Trabzonspor formasını da giyen Marcelinho, Bild gazetesinde yer alan habere göre, Ingo H'nın başına bir şişeyle de vurdu.

Ingo H, 4 arkadaşıyla birlikte eğlenmek için diskoteğe gittiğini ve burada barda oturduklarını belirterek, olayı şöyle anlattı:
"Dans pistinde Marcelinho, Brezilyalı bir bayan arkadaşımın yüzüne dokunmak istedi. Bayan arkadaşımın önüne geçtiğimde de yumruğuyla göğsüme vurdu. Daha sonra 4 yapılı kişi benim gitmemi istediler. Tuvalete gitmek ve diskotekten ayrılmak istedim. Ancak Marcelinho çıkışta beni bekliyordu. Beni itti ve bir bira şişesiyle başıma vurdu. Yere yıkıldım ve başımdan akan kanı gördüm."

Daha sonra bir taksiye binerek polise gittiğini ifade eden Ingo H, burada şikayette bulunduğunu söyledi.

Hastanede tedavi olan ve başına 5 dikiş atılan Ingo H, Marcelinho'nun mahkemeye çıkmasını istediğini belirtti.

Bir polis sözcüsü, olayı doğrulayarak, adam yaralamak suçundun olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Marcelinho ise bu kişinin kendisini tahrik ettiğini ve bir tartışmanın yaşandığını belirterek, ancak olayın Ingo H'nın anlattığı gibi olmadığını söyledi.
Marcelinho, polise gitme zorunluluğu olduğu takdirde, burada doğruları anlatacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor