Marc Janko: 'Türkiye'de beni makina gibi gördüler'

Avustralya'da FC Sidney forması giyen Marc Janko, Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Marcel Koller'in kendisini yeniden milli takıma almasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan Janko yeniden Avru

Marc Janko: 'Türkiye'de beni makina gibi gördüler'


Avustralya'da FC Sidney forması giyen Marc Janko, Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Marcel Koller'in kendisini yeniden milli takıma almasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan Janko yeniden Avrupa'ya dönmek istediğini sinallerini verdi. Janko: 'FC Sidney ile sezon sonuna kadar sözleşmem var. Yeniden Avrupa'ya dönebileceğimi düşünüyorum ama önceliğim kulübümde olacak' dedi. FC Sidney kulübüne büyük minnet duyduğunu belirten Janko, burada yeniden kendisini bulduğunu söyledi.

Avustralya Liginde 18 maçta 16 gol kaydeden Marc Janko, Trabzonspor günlerinden de bahsetti. Janko: 'En iyi zamanlarımı Twente, Salzburg ve şimdiki kulübüm FC Sidney'de yakaladım, hepsinde benzer sistemde görev aldım ve bu takımlar bana güvendi. Trabzonspor'da iki yılımın boşa gittiğini düşünüyorum. Türkiye'de sakatlık döneminde psikolojim bozulmuştu, gerekli desteği görememiştim. Herkesin beni bir makina olarak gördüğüne inanmaya başlamıştım' dedi. 

Avustralya'da oynadığı son 7 maçında da fileleri havalandırarak, ligde üst üste en çok gol atan futbolcu rekorunu kıran Marc Janko ayrıca FC Sidney'de bu sezon ligde 16. kez ağları sarsarak, kulüp tarihinin bir sezonda en çok gol atan oyuncusu olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler