Maratona katılmak için Trabzon'a geliyorlar

Bu yıl 34'üncüsü düzenlenecek olan uluslararası Trabzon yarı maratonuna katılmak üzere Batman'dan bugün karayoluyla ayrılacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip Türkiye şampiyonluğu ile dönmek istiyor.23 Şubat tarihinde Trabzon'da düzenlenecek olan 21,5 km'lik koş

Maratona katılmak için Trabzon'a geliyorlar

Bu yıl 34'üncüsü düzenlenecek olan uluslararası Trabzon yarı maratonuna katılmak üzere Batman'dan bugün karayoluyla ayrılacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip Türkiye şampiyonluğu ile dönmek istiyor.

23 Şubat tarihinde Trabzon'da düzenlenecek olan 21,5 km'lik koşuya Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler takımı ile katılacak olan Petrolspor'da hedef çifte kupa ile ilimize dönmek olarak belirlendi. Yaklaşık 2 aydan bu yana müsabakaya hazırlandıklarını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, "Çok iyi bir çıkış yakalayan Atletizm takımımız geçen sezon Türkiye şampiyonu olduğu başarıyı aynı şekilde Trabzon'da tekrarlamak istiyor. Çalışmaları yakından takip ettiğim kadarı ile sporcular istekli. Büyük Erkekler'de şampiyonluğu kimseye bırakmak istemiyoruz. Ayrıca bu sezon bildiğiniz gibi Batman'lı kızlarımızdan da Büyük bayanlar takımı yaptık. 27. Aralık Atatürk kır koşusunda 4. olmuştuk. Bu yarışmada en azından ilk 3'e girmeyi hedefliyoruz. Başta teknik heyet olmak üzere sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor