Maraş Başsavcısı da artık TS'li

Kahramanmaraş Trabzonspor Futbol Okulu Genel Koordinatörü Mehmet Tıraş, Kahramanmaraş Başsavcısı Mustafa Küçük’ü ziyaret etti.Aslen Trabzonlu olan Küçük’ü makamında ziyaret eden Tıraş, kendisine yeni atandığı görevinde başarılar dileyerek üzerinde isminin

Maraş Başsavcısı da artık TS'li

Kahramanmaraş Trabzonspor Futbol Okulu Genel Koordinatörü Mehmet Tıraş, Kahramanmaraş Başsavcısı Mustafa Küçük’ü ziyaret etti.

Aslen Trabzonlu olan Küçük’ü makamında ziyaret eden Tıraş, kendisine yeni atandığı görevinde başarılar dileyerek üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Küçük, “Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybetmesine üzüldüm ama oynadığı futbol ve gösterdiği dik duruşla gönüllerin şampiyonu  oldu. Bu ziyaret de bunun bir göstergesidir. Trabzonspor her zaman taraftarıyla beraber centilmen bir takımdır”  dedi.

Trabzonspor Futbol Okulu Genel Koordinatörü Mehmet Tıraş ise, futbol okulunu yaklaşık 1 yıl önce açtıklarını bu kısa sürede okula çok büyük ilgi olduğunu vurgulayarak, “Kahramanmaraş ‘ta da kardeş şehir Trabzon’un takımı olan Trabzonsporlu binlerce taraftar var. Biz de bu okulu açarak gerçek Trabzonsporlular’a hizmet etmeye başladık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler