Maradona soyunacak

Cuma günü Güney Afrika yolculuğuna çıkacak olan Maradona yolculuk öncesi katıldığı bir radyo programında şampiyon olurlarsa Buenos Aires'in ünlü Obelisco (Dikilitaş) meydanında soyunacağını söyledi.Radio Metro "Cadde'nin Köpekleri" programına katılan efsa

Maradona soyunacak

Cuma günü Güney Afrika yolculuğuna çıkacak olan Maradona yolculuk öncesi katıldığı bir radyo programında şampiyon olurlarsa Buenos Aires'in ünlü Obelisco (Dikilitaş) meydanında soyunacağını söyledi.

Radio Metro "Cadde'nin Köpekleri" programına katılan efsane futbolcu, İspanya Teknik Direktörü Vicente Del Bosque'nin İspanya dünya kupasını kazanırsa bıyıklarını kesme sözü verdiğinin hatırlatılması üzerine, "Biz kazanırsak ben de Obelisco'da çırılçıplak soyunup, tüm şehri koşarak turlayacağım" açıklamasında bulundu.

Söyleşi sırasında Messi'nin sakatlığına da değinen Maradona; Messi'nin sakatlığının önemli olmadığını sadece Nijerya karşısında oynatmak istediği için Kanada maçında kadroya almadığını belirterek, iddiaların aksine Messi'nin "Milli takım ruhunu içinde hisseden bir oyuncu" olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor