Maradona ile Türk futbolu

Arjantin Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Diego Maradona, Fransa'yı 2-0 yendikleri maç sonrası Sabah'a verdiği röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu... FİNAL TÜRKİYE'NİN HAKKIYDI! Türk Milli Takımı'nın iştahlı futbol ortaya koyduğunu söyleyen Marado

Maradona ile Türk futbolu
Arjantin Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Diego Maradona, Fransa'yı 2-0 yendikleri maç sonrası Sabah'a verdiği röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

FİNAL TÜRKİYE'NİN HAKKIYDI!

Türk Milli Takımı'nın iştahlı futbol ortaya koyduğunu söyleyen Maradona; "Türk Milli Takımının, Arjantin gibi. Futbolu çok iştahlı oynuyor. O monoton Avrupa Futbol Şampiyonası'nın bence en iyi takımıydı. Almanya karşısında galibiyeti hak eden taraftı. Ama ne yazık ki şanssız bir biçimde kaybetti. Eğer finale çıksaydınız; birçoğuna sürpriz gelebilir ama bence İspanya'yı yenerdiniz. Yani siz finali hak etmiştiniz"

HAMİT VE NİHAT'I İYİ TANIYORUM
Milli Takımı'dan kimleri tanıdığını ve beğendiğini sorduğumda ise Diego, "Nihat Kahveci ve Hamit Altıntop'u tanıyorum. Nihat, İspanya Ligi'nde Real Sociedad'da oynarken iyiydi. Avrupa Şampiyonası'nda da sakatlanana kadar adeta takımı sırtında taşıdı.. Hamit Altıntop da tekniği, çizgi üstü altyapısı ve müthiş futbol zekasıyla çok beğendiğim bir futbolcu" yorumunu yaptı.

TÜRKİYE İLE ÖZEL MAÇ
Maradona, Türkiye-Arjantin hazırlık maçı için çalıştıkları şu sözlerle dile getirdi...

"Bu konuda çalışmalarımız var. Türkiye ile ülkenizde bir hazırlık maçında oynamak istiyoruz. Büyük ihtimalle yakın bir gelecekte Türkiye'de bir hazırlık maçı oynayacağız. Böylesine güçlü bir takım karşısında oynamak gerçekten benim açımdan son derece önemli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor