Mansare gündeme geldi mi?

Trabzonspor 'da ligin ikinci yarısı için transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.  Bordo Mavililer yurt dışında çalışmalarını arılıksız olarak sürdürürken  tespit edilen oyuncu sayısı 6'ya kadar indirildi.  6 İSİM VARTeknik direktör Ersun Yanal'ınd

Mansare gündeme geldi mi?

Trabzonspor 'da ligin ikinci yarısı için transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

 

Bordo Mavililer yurt dışında çalışmalarını arılıksız olarak sürdürürken  tespit edilen oyuncu sayısı 6'ya kadar indirildi.

 

6 İSİM VAR

Teknik direktör Ersun Yanal'ında oluru alındıktan sonra 6 isim arasında yapılacak tercih doğrultusunda girişimlere başlayacak.

 

TRANSFER 15 GÜNDE BİTER

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu transfer de hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacaklarını belirterek,”Alınacak oyuncu takıma direk katkı yapmalı.Ayrıca bünyemize karakterimize uygun olmalı. Bunun için araştırmalarımız sürüyor. Listemizde bir çok oyuncu vardı. Sayıyı 6'ya kadar indirdik. Transfer konseyimizle toplantının ardından girişimlere başlarız. 15 gün içerisinde bu işi bitirmeyi planlıyoruz”  dedi.

 

MANSARE GÜNDEMDE YOK

Hacısalihoğlu Gineli Yattara'nın kendilerine Gineli futbolcu Fade Mansare'yi önerdiği şeklinde basında haberler çıktığını da belirterek” Gündemimizde böyle bir oyuncu şimdilik yok. Ama basının gündeminde var” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor