Mankenlik yerine sporu seçti

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından İller Bankası'nın Rus oyuncusu Anna Artamonova, sahada başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Rusya'da bir çok kez mankenlik teklifi almasına rağmen voleyboldan vazgeçmeyen 28 y

Mankenlik yerine sporu seçti

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından İller Bankası'nın Rus oyuncusu Anna Artamonova, sahada başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor.

Rusya'da bir çok kez mankenlik teklifi almasına rağmen voleyboldan vazgeçmeyen 28 yaşındaki Artamonova, ülkesinde spor akademisinden mezun olduğunu ve sporcu sağlığı üzerine eğitim gördüğünü belirterek, ''Güzellik geçicidir, akıl baki kalır. Ben sevdiğim işi yaparak hayatımı kazanmak istiyorum. Mankenliğe hiçbir zaman sıcak bakmadım'' dedi.



Eşinin Rusya'da bankacılık yaptığını ve 4 yaşında bir oğulları olduğunu kaydeden sporcu, ''Yaşımı pek göstermiyorum. Zaten kimse bir oğlum olduğuna inanmıyor. Ailemi çok özlüyorum, ama benim mesleğim bu ve işimin gerektirdiği gibi yaşamak zorundayım'' diye konuştu.

Türkiye'yi çok sevdiğini ve yaz tatillerini de ailece Antalya'da geçirdiklerini belirten Artamonova, ileride Türkiye'de bir otel ve restoran işletmek istediğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler