Manisaspor'dan Trabzonspor açıklaması

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.Taşkın, kupayı önemsemediklerini belirten Taşkın, “16 kişi Trabzon’a gideceğiz. Kupaya çok fazla önem vermiyoruz. As olan ka

Manisaspor'dan Trabzonspor açıklaması

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Taşkın, kupayı önemsemediklerini belirten Taşkın, “16 kişi Trabzon’a gideceğiz. Kupaya çok fazla önem vermiyoruz. As olan kadroyu Trabzon’a bile götürmeyeceğim. 3 hocamız Manisa’da kalıp as kadromuzla Altınordu maçına hazırlanacaklar” dedi.

 
PTT 1. Lig’de geçen hafta Bucaspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Manisaspor’da, gözler yarın kupada oynanacak olan Trabzonspor maçına çevrildi. Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi, dün Tarık Almış Spor Tesislerinde yapılan çalışma öncesi açıklamalarda bulundu.
 
Taşkın, kupayı önemsemediklerini belirterek, “Trabzonspor deplasmanında tamamen ligde oynamayan oyuncular şans bulacak. Altyapıdan aldığımız isimlere de bu maçta şans vereceğim. 16 kişi Trabzon’a gideceğiz. Kupaya çok fazla önem vermiyoruz. As olan kadroyu Trabzon’a bile götürmeyeceğim. 3 hocamız Manisa’da kalıp as kadromuzla Altınordu maçına hazırlanacaklar. Geçen haftaki kadronun %99 Trabzon’da olmayacak. Bir tek Ali Fırat ile kaleci Bayram’ı kadroya alacağım. İkinci kalecimiz olmadığı için Bayram’ı götüreceğiz. A2 Takımından aldığımız kalecilerimizde sakatlıkları var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler