Manisaspor'da Yusuf Akyel ile yollar ayrıldı

YENİ sezonda Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele edecek Manisaspor'da kaleci Umut ve golcü Şaban'ın ardından orta saha Yusuf Akyel'le de yollar ayrıldı. Geçen sezonun devre arasında Altınordu'dan alınan tecrübeli futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına

Manisaspor'da Yusuf Akyel ile yollar ayrıldı
YENİ sezonda Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele edecek Manisaspor'da kaleci Umut ve golcü Şaban'ın ardından orta saha Yusuf Akyel'le de yollar ayrıldı. Geçen sezonun devre arasında Altınordu'dan alınan tecrübeli futbolcunun 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yönetimle karşılıklı anlaşarak Manisaspor defterini kapattığı öğrenildi.
 
Dış transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlıların Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor'un kadroda düşünmediği Cantuğ Temel için girişimlere başladığı açıklandı. Genç kaleciyi mutlaka renklerine bağlamak isteyen Manisaspor, Hakan Barış ve İsmail Köse'yi satarak transfer için kaynak yaratmaya çalışıyor. Hakan'a Trabzonspor, İsmail'e ise Bursaspor talip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor