Manisaspor Nuri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

SPOR Toto 2'nci Lig'de yeni sezon öncesi iç transferde Barbaros ve Berk'le 2'şer yıllığına anlaşan Manisaspor, dış transferde de ilk resmi imzayı Gölbaşıspor'dan stoper Nuri Terliksiz'e attırdı.  19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp binasında Başkan Abdullah Mergen

Manisaspor Nuri ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
SPOR Toto 2'nci Lig'de yeni sezon öncesi iç transferde Barbaros ve Berk'le 2'şer yıllığına anlaşan Manisaspor, dış transferde de ilk resmi imzayı Gölbaşıspor'dan stoper Nuri Terliksiz'e attırdı. 
 
19 Mayıs Stadı'ndaki kulüp binasında Başkan Abdullah Mergen'le görüşen 27 yaşındaki Nuri, sağlık kontrolünden de geçip 2 yıllık sözleşme imzaladı. Minaspor, Hakan Barış'ı satıp gelir yaratmak için Osmanlıspor, Torku Konyaspor ve Gençlerbirliği ile görüşüyor. 
 
Ligin 6 Eylül'de başlayacağını hatırlatan teknik direktör Taner Taşkın, antrenmanların startını 10 Temmuz'da vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler