Manisa 'Es'ti, gürledi: 0-2

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında Eskişehirspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 2-0'lık skorla konuk ekip Manisaspor oldu.Manisaspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1. dakikada Ahmet İlhan Öz

Manisa 'Es'ti, gürledi: 0-2

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta maçında Eskişehirspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 2-0'lık skorla konuk ekip Manisaspor oldu.

Manisaspor'a galibiyeti getiren golleri 45+1. dakikada Ahmet İlhan Özek ve 72. dakikada Koray (kendi kalesine) kaydetti.

Bu galibiyetin ardından son üç maçını da kazanan Manisaspor puanını 11'e yükseltirken; dört maç arka arkaya kaybeden Eskişehirspor ise 7 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta maçlarında 26 Ekim Çarşamba gübü Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk olacak. 27 Ekim Perşembe günü ise Manisaspor kendi sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.

İLK YARI BİTTİ DERKEN...
Karşılaşmanın ilk yarısında Eskişehirspor 29. dakikada Rodriga Tello'nun kafa vuruşunda direği geçemezken; boşta kalan topu bu sezon ilk kez 11'de maça başlayan Kris Boyd dışarı attı. Manisaspor ise en tehlikeli pozisyonunu 40. dakikada üretti. Kullanılan serbest vuruş sonrasında Eskişehirspor'da Yiğit İncedemir kafayla vuruşunu yaptı ama top dışarı çıktı. Oyunda yavaş yavaş kontrolü ele alan Manisaspor, 45+1. dakikada ise Ahmet İlhan Özek'in ceza sahası dışından çektiği şut sonrasında golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

ESKİŞEHİRSPOR VARLIK GÖSTEREMEDİ
İkinci yarıya Manisaspor, Eskişehirspor'a göre daha iyi başladı. Rakip kalede ikinci golü arayan Manisaspor bir çok tehlike yarattı. Savunmadan topu çıkartmakta zorlanan ev sahibi Eskişehirspor 72. dakikada kalesinde ikinci golü d gördü. Gelişen Manisaspor atağında ceza sahsında topu uzaklaştırmak isteyen Koray Arslan ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi ağlarına yolladı.

Bu arada karşılaşmanın 64. dakikasında Eskişehirspor kalecisi Vanja Ivesa sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kalan bölümde kaleyi Kayacan Erdoğan korudu.

"BİZ GİDİYORUZ, SİZ HALA BURDA MISINIZ?"
Arka arkaya kötü sonuçlan alan Eskişehirspor'da taraftarlar 2-0'dan sonra takımı ve yönetimi protesto etmeye başladı. "Biz gidiyoruz, siz hala burda mısınız?" yazılı pankart açan kırmızı-siyahlı takımın taraftarların büyük bir bölümü, "Yönetim istifa" diye bağırarak maçın oynandığı sırada stadı terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor