"Mandıralı'ya inancımız tam"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Avrupa arenasında takımın başında teknik adam olarak ilk sınavını veren Hami Mandıralı'nın, “sınıfı geçer” not aldığını belirterek, "Duruşu, oyuncu değişiklikleri ve taktik anlayışı ile

"Mandıralı'ya inancımız tam"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Avrupa arenasında takımın başında teknik adam olarak ilk sınavını veren Hami Mandıralı'nın, “sınıfı geçer” not aldığını belirterek, "Duruşu, oyuncu değişiklikleri ve taktik anlayışı ile bu yükün altından kalkacağına dair inancımızı pekiştirmiştir" dedi.

Prof. Dr. Aslan, dün gece oynadıkları UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında ortaya koydukları oyun nedeni ile futbolcular ve teknik heyetin tüm futbolseverlerden ve camiadan takdir aldıklarını belirterek, "Oyunun hiçbir anında rakibine hakimiyeti kaptırmayan ve belirli dönemlerde rakibine üstünlük sağlayan ekibimizin attığı nizami gol verilmiş olsaydı, belki ikinci golü de bulacak ve turu garantileyerek dönmüş olacaktık. Avrupa arenasında takımın başında teknik adam olarak ilk sınavını veren Hami Hoca, 'sınıfı geçer' not almıştır. Duruşu, oyuncu değişiklikleri ve taktik anlayışı ile bu yükün altından kalkacağına dair inancımızı pekiştirmiştir.Bu skorla tur şansımız azalmakla birlikte halen devam etmektedir. İnşallah sahamızda daha da iyi bir oyun sergileyerek turu geçmenin gayreti içinde olacağız" diye konuştu.

Yakup Aslan, kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür ettiğini vurgulayarak, "Sahamızda oynayacağımız rövanş maçında tribünleri hınca hınç doldurmalarını, ancak özellikle yanıcı maddeleri sahaya sokmamalarını önemle rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler