"Mandıralı'ya 5 yıllık sözleşme yapılsın!"

Trabzonspor'un Eski Sportif Direktörü Ünal Karaman, Hami Mandıralı ile uzun süreli kontrat yapılması gerektiğini söyledi. Mandralı'nın Trabzon'a çok değerli hizmetleri olduğunu ifade eden Karaman, "Hocalığı Trabzon'a yakışmaz mı; elbette çok yakışır. Niye

"Mandıralı'ya 5 yıllık sözleşme yapılsın!"
Trabzonspor'un Eski Sportif Direktörü Ünal Karaman, Hami Mandıralı ile uzun süreli kontrat yapılması gerektiğini söyledi.
 
Mandralı'nın Trabzon'a çok değerli hizmetleri olduğunu ifade eden Karaman, "Hocalığı Trabzon'a yakışmaz mı; elbette çok yakışır. Niye sezon sonuna kadar devam ediliyor? Eğer bir yeniden yapılanma düşünülüyorsa, samimi bir güçle ilerlenecekse, yeteneğine de güveniliyorsa 5 yıllık sözleşme yapılsın" dedi. Sessizliğini bozan Karaman, Mustafa Reşit Akçay'la ilgili ise, "Ben onun ayağını kaydırıp, yerine geçecek pozisyondaysam, insanların beni hiç tanımadığının net göstergesidir" diye konuştu.
 
Yıpratıcı dönemdi
Stresli bir dönemden geçtiğini ve Trabzonspor'daki görevinden ayrıldıktan sonra ailesine ve kendisine zaman ayırdığını ifade eden Ünal Karaman, bir süre futbolun içinde olmak istemediğini kaydetti. Karaman, "Son ayrılık benim için yıpratıcı oldu. Fikirsel anlamda ayrılıklarımız oldu. Şu an dinleniyorum, arınıyorum ve zihnimi temizlemeye çalışıyorum" ifadesini kullandı.
 
Allah canımı alsın
ÜNAL Karaman kendi döneminde alınan oyuncularla ilgili hiçbir zaman tek başına hareket etmediğini söyledi ve şöyle devam etti: "Orada onu konuşuyorlar, burada bunu koşuyorlar. Erkekse bunu konuşan erkekliğinden utanır. Adalet adına, Trabzonspor'un bir lirasını heba etme anlamında olmuşsam, böyle bir imzam olmuşsa o gün Allah benim canımı alsın."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler