Mandıralı'dan sert uyarı! Kalmak istemeyen...

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor maçı için oyuncularının dikkatini çekti, "Hala UEFA Avrupa Ligi’ne play off'tan katılma şansımız var. Kazanmalıyız" dedi. MANDIRALI: "KİMSEYE ART NİYETİM YOK"  Hami Mandıralı, antrenman

Mandıralı'dan sert uyarı! Kalmak istemeyen...
Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor maçı için oyuncularının dikkatini çekti, "Hala UEFA Avrupa Ligi’ne play off'tan katılma şansımız var. Kazanmalıyız" dedi.
 
MANDIRALI: "KİMSEYE ART NİYETİM YOK" 
 
Hami Mandıralı, antrenman öncesi futbolcularla yaklaşık yarım saat süren bir toplantı yaptı. Sahanın ortasında zaman zaman futbolcularının da katıldığı toplantıda Hami Mandıralı, oyuncularından kendilerini toparlanmalarını istedi. Mandıralı, oyuncularına Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu hatırlattı. Futbolcularından ligin son haftasında mücadeleyi bırakmamalarını isteyen Mandıralı, şöyle konuştu:
 
"UEFA Avrupa Ligi’ne play off’tan katılmak için bu müsabakayı kazanmalıyız. Rakiplerimizin ne yapacağını umursamadan bu maçı almalıyız. Aranızda hocalarınıza karşı tavır alan futbolcular var. Benim kimseye karşı art niyetim yok. Bu takımda kalmak isteyen kalır, gitmek isteyen gider."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor