Mandıralı'dan bombalar! Suskunluğunu bozdu...

Trabzonspor’un geçen sezon 14 maçta teknik direktörlüğünü yapan Hami Mandıralı suskunluğunu bozdu.HÂLA SÖZLEŞMEM DEVAM EDİYORTrabzonspor’la halen sözleşmesi devam eden Mandıralı, “Ben ayrılmadım. 2 yıl daha sözleşmem var. Onlar tek taraflı feshedecek. Ben

Mandıralı'dan bombalar! Suskunluğunu bozdu...

Trabzonspor’un geçen sezon 14 maçta teknik direktörlüğünü yapan Hami Mandıralı suskunluğunu bozdu.

HÂLA SÖZLEŞMEM DEVAM EDİYOR

Trabzonspor’la halen sözleşmesi devam eden Mandıralı, “Ben ayrılmadım. 2 yıl daha sözleşmem var. Onlar tek taraflı feshedecek. Ben feshetmeyeceğim” dedi.

BANA “LUCESCU’YLA ÇALIŞIR MISIN?” DİYE SORDU

Hami Mandıralı, “Sezon sonunda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ‘Lucescu’yla çalışır mısın, fikrin nedir?’ diye sordu. Bana sorulan soruya göre cevap veririm. Herkesin zekası kendisinedir. Bana Vahid hocadan bahsetseydi cevabım o yönde olurdu. Zaten sonra kendisi çağırıp itiraf etti. ‘Vahid hocayla çalışır mısın diye sormam gerekirdi’ dedi. Hata yaptığını söyledi. Zaten ben Mustafa Reşit Akçay’la devam ederken, sonra ben tek başıma çalışırken, yanına CEO diye aldığı bir kişiyle Vahid Halilhodzic’le görüşüyormuş” diye konuştu.

BENİ ORTADA BIRAKTILAR, İLGİLENEN TAKIMLARA CEVAP VEREMEDİM

Bir buçuk ay neden bekletildiğini sormak gerektiğini belirten Mandıralı, “Bu süreçte benimle ilgilenin pek çok takım vardı. Lig bittikten sonra ayrılsaydık, ‘bizi bırakıp gitti’ diyeceklerdi. Dolayısıyla ben bir buçuk ay ağzımı açmadım. Ben bu süreçte ilgi olmasına rağmen kimseyle konuşmadım. Asla hayatımda ikili oynamadım. Beni bir buçuk ay beklettiler. Ben hâlâ Trabzonspor’dayken Vahid Halilhodzic teknik direktör oluyor. Ben ortada kalıyorum. Baştan bana bunu söyleselerdi. Ben de buna göre kararımı verirdim. Hayatım boyunca Trabzonspor’la ilgili kararlar alırken, duygusal davrandım, asla pişman olmadım; ancak bundan sonra ilk defa profesyonel gibi davranacağım. Sözleşmem devam ediyor. Ben feshetmeyeceğim. Onlar feshederse vecibelerini yerine getirir. İlk defa geri vites yapmayacağım” ifadelerini kullandı.

DİK DURDUK, SONRA BU UYGULAMAYA MANUZ KALDIK

Genç teknik adam, “14 maç görev yaptım, aslan gibi mücadele ettik. Oyuncularım büyük emeği vardı. Takımı dokuzunculuktan dördüncülüğe taşıdık. Sonrasında bize bu muamele yapıldı. Bu yüzden üzülüyorum. Bu benim canımı acıttı. Biz dik durduk; bazı kararlar aldım. Bütün yöneticilerin ‘Bravo Hami hoca’ dedi. Bazı oyuncuları kadro dışı bıraktık. Bir duruş sergiledik ve başarılı olduk. Buna rağmen beni bir buçuk ay beklettiler. Bize bunu layık gördüler. En çok buna üzülüyorum” dedi.

CEO BURAK GÜRDAL'A TAŞ - 2.SAYFADA

YANINDAKİ CEO, SEÇİMDE BAŞKAN’A MUHALİFTİ. BU KİŞİ BİRDEN DEĞERLİ BİRİ HALİNE GELDİ

Mandıralı, “Başkanlarla birebir konuşma şansı yok, konuşabilmek için onların dilini birebir konuşmak gerekir. Yanına birisini almış, CEO yaptı onu. Bu arkadaş, seçimlerde Hacıosmanoğlu’nun rakiplerinden Dr. Hakan Kulaçoğlu’nun listesindeydi. Bu arkadaş birden nasıl değerli oldu; ben de anlayamadım. Bu arkadaş yerli oyuncuların transferinde başrol oynuyor. Bu nasıl değerli oldu; bunlar konuşulması gereken konular. Ayrıca ‘bana Vahid hocayla çalışmak ister misin? deselerdi, çalışırdım. Benim bir kompleksim yok. Ben bu CEO’yla sezon bittikten sonra da gidecek kalacak futbolcular üzerine konuştuk. Taraftar bunu bilsin. Gitmesini istediğimiz oyuncuların hiçbiri gitmedi. Gitmemesini istediklerim gitti” şeklinde konuştu.

HALİLHODZIC’İN KAPISINDA YATIYORMUŞ

Olcan, Adrian ve Henrique’nin gitmesini istemediğini kaydeden Mandıralı, “Bunların gitmesini istemek akıllıca olmazdı. Sonuçta bana bu CEO bana şunu söyledi: ‘Bizden ne kadar isteyeceksin?’ Ben de hiçbir zaman Trabzonspor’la pazarlığa girmediğimi söyledim. Önemli olan iyi takım kurmak dedim. Sonra bu arkadaş gitmiş, Vahid hocayla anlaşmış, zaten kapısında yatıyormuş” dedi.

BAŞKAN’A “BU HOCALAR BİZİ BAŞARIYA GÖTÜREMEZ” GİBİ LAFLAR SÖYLÜYORMUŞ. MALOUDA TRABZOSPOR’U SEVİYORSA BEDAVA OYNASIN, 2.5 MİLYON EURO ALIYOR

“Bu CEO, başkanın kulağına sürekli olarak bu hocalar bizi götüremez, şampiyon yapamaz gibi sözleri işledi. Çıkıp televizyonlarda Vahid hoca bizi tercih etti gibi sözler söylüyorlar. Bu tercihin abartılacak bir yana yok ki, bize para için gelmedi diyorlar; ama verilen paralar da ortada. Trabzonspor’un seven insanların zekasının fazlasıyla var olduğunu düşünüyorum. Sanki bize bedava çalışıyor. Maluda, Trabzonspor’u çok seviyor diyorlar. Madem o kadar çok seviyor o zaman bedava oynasın. 2 buçuk milyon euro alıyor. Bu insanlar salak mı Trabzonspor’u sevenler. Maluda büyük oyuncuydu; ama bizim zamanımızda oynamadı. Oynamayan oyuncuyu nasıl oynatacaktım ben? Başkan’ın bize buradan da bir tavrı vardı. Önemli değil. Kırıldığım tek nokta, başkanın beni bir buçuk ay bekletip, benimle ilgilenen takımlara cevap verememiş olmamamdır. Benim kompleksim yok. Halilhodzic’le çalışmamı isteseydi çalışırdım. Sen beni oraya sokmak istemiyorsun; ya da tepkiden çekinip ayrılmamı da istemiyorsun. Beni bunlar çok rahatsız etti” diye konuştu.

HALILHODZIC’LE GÖRÜŞTÜM, KENDİSİNE BİLGİ VERDİM

Vahid Halilhodzic’le görüşme yaparak kendisine bilgi verdiğini ifade eden Hami Mandıralı, “Vahid hoca çok mutlu oldu, şaşırdı. Çok memnun kaldı. Giden bir hocanın bu kadar ilgili olması beni mutlu etti dedi. Her zaman kendisine desteği hazırım. Ben Trabzonspor’un burnunun bile kanamasını istemem. Başkan’a dedim. Madem bu Vahid hocayı getirdin buraya, başarıya aç insanlar getir de adamın eli kuvvetli olsan dedim. Acele edip de yanlış oyuncular almayın dedim. Umarım başarılı olurlar” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler