Mandıralı: TS formasını giymenin...

Trabzonspor'u yeniden Avrupa'ya taşımak isteyen Hami Mandıralı, futbolcularından formanın değerini bilmelerini istiyor. Genç hoca, “Formanın hakkını veren oyuncularla hedeflerimize ulaşacağız” dedi.Sezon sonunda ligi Avrupa potasının içerisinde tamamlamak

Mandıralı: TS formasını giymenin...

Trabzonspor'u yeniden Avrupa'ya taşımak isteyen Hami Mandıralı, futbolcularından formanın değerini bilmelerini istiyor. Genç hoca, “Formanın hakkını veren oyuncularla hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Sezon sonunda ligi Avrupa potasının içerisinde tamamlamak isteyen Trabzon’da teknik direktör Hami Mandıralı, oyuncularından formanın değerini tam olarak bilmelerini istiyor.

Her maçı kazanmak için oynadıklarını belirten Mandıralı, “Ama futbolun birkaç tane yan unsuru var. Bazen şanssızlık, bazen oyuncuların inişli çıkışlı performansları etkili olabiliyor. Zaten kadromuza bakıldığında şans bulamayan oyuncu yok. Herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Biz sürekli bir muhasebe içindeyiz. Ama Trabzonspor’un formasını giyen oyuncuların da sürekli kendi muhasebesini yapması lazım” diyerek formanın önemine vurgu yaptı.

Mandıralı sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu sezon birçok şeyin belirleyicisi olacak. Bizler yönetim, camia ve futbolcular hep birlikte aslan yüreklilerle, Trabzonspor formasını giymenin ne demek olduğunu tam olarak anlamış olanlarla yolumuza devam edeceğiz, hedeflerimize ulaşacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor