Mandıralı: Telafi edeceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, golsüz eşitlikle biten Kasımpaşa maçının ardından üzüntüsünü gizlemedi. 90 dakika boyunca saha kenarında büyük heyecan yaşayan Bordo- Mavililer’in hocası 1 puana sevinmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Kendil

Mandıralı: Telafi edeceğiz
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, golsüz eşitlikle biten Kasımpaşa maçının ardından üzüntüsünü gizlemedi. 90 dakika boyunca saha kenarında büyük heyecan yaşayan Bordo- Mavililer’in hocası 1 puana sevinmelerinin mümkün olmadığını söyledi. Kendilerini destekleyen kadın ve çocuk taraftarlara da teşekkür eden Mandıralı, “Çok fazla söz söylenmeyecek maçlardan birini yaşadık. İlk dakikadan son ana kadar pozisyonlar kaçıran, galibiyete yakın olan taraftık. Gol bölgesine kadar iyi geldik ama bazen şanssızlık bazen de üretkenlik eksikliği bizim 3 puanla sahadan ayrılmamıza engel oldu. Böyle bir maçın ardından 1 puana sevinmek mümkün değil, çünkü 2 puanı kaçıran tarafız” ifadelerini kullandı.
 
‘Telafi edeceğiz’
 
Avrupa potasında olmak adına gereken telafiyi mutlaka yapacaklarını da sözlerine ekleyen Hami Mandıralı şöyle devam etti: İç sahadaki bu kaybı ilerleyen periyotta mutlaka deplasmanda alacağımız puanlarla telafi edeceğiz. Oyuncularımın iştahı, isteği, Trabzonspor formasına yakışır mücadelesi sürdüğü sürece böyle kayıpları fazla yaşamayız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor