Mandıralı sistemi değiştirecek

Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmaya çalışan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı sıkıntı bastı.Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle kadroda rotasyon yapma şansı daralan genç teknik adam, Spor Toto Süper Lig'in 30. haft

Mandıralı sistemi değiştirecek

Avrupa kupalarına katılarak teselli bulmaya çalışan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı'yı sıkıntı bastı.

Sakat, cezalı ve kadro dışı kalan oyuncular nedeniyle kadroda rotasyon yapma şansı daralan genç teknik adam, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Kayseri Erciyesspor deplasmanına farklı bir sistemle çıkmanın planlarını yapıyor.

Sol Bamba'nın sezonu kapatması, Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalması, Malouda'nın durumunun belirsiz olması, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın işini zorlaştırıyor. Eskişehirspor maçında Aykut Demir'in kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesi ve sakatlanan Özer'in de 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak olması genç teknik adamı farklı arayışlara itti. Mandıralı, hafta içinde yapılan antrenmanlarda alternatif isimleri farklı bölgelerde denedi, bir yandan da moral ve motivasyon yüklemesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor