Mandıralı oyuncularını hangi konuya karşı uyardı

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılmaktan başka bir beklentisi olmayan Trabzonspor'da tüm hesaplar Avrupa üzerine kuruldu.Takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı oyuncularıyla yaptığı toplantıda, herkesin daha çok fedakarlık yapmasını isteyerek

Mandıralı oyuncularını hangi konuya karşı uyardı

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılmaktan başka bir beklentisi olmayan Trabzonspor'da tüm hesaplar Avrupa üzerine kuruldu.

Takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı oyuncularıyla yaptığı toplantıda, herkesin daha çok fedakarlık yapmasını isteyerek, "Bu önemli süreci Trabzonspor'a ve bizlere yakışır bir şekilde tamamlayarak, bu takımın gelecek sezon Avrupa'da olmasını sağlamalıyız" dediği öğrenildi.

Trabzonspor'da futbolcusundan taraftarına, yönetiminden teknik heyetine kadar herkesin aklında, gelecek sezon takımın Avrupa liglerinde mücadele etmesini sağlamak var. Kasımpaşaspor ve Elazığspor beraberlikleriyle puan kaybı yaşayan bordo-mavili takım seri galibiyetler elde ederek, zorlu süreçte hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Sahasında Gençlerbirliği ve ardından üst üste deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından 9 puan hedefleyen Karadeniz ekibi bu hedefini tutturması halinde Avrupa yolunda büyük bir mesafe almış olacak.

MANDIRALI OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, dün yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Takım olarak pozisyon üretmede zorlandıklarını ancak son vuruşlarda yaşanan sorunları çözemedikleri sürece sonuç almakta problem yaşadıklarını ifade eden Mandıralı, son vuruşlarda daha dikkatli ve serin kanlı olmaları gerektiğini vurguladı.

Ligde Avrupa kupalarına katılmaktan başka bir hedeflerinin kalmadığını söyleyen genç teknik adam, zorlu süreçte herkesin daha çok fedakarlık yapması gerektiğini belirtti. Trabzonspor'un gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmesini sağlayacak sonuçları almaları gerektiğini oyuncularına anlatan Mandıralı, Gençlerbirliği maçıyla başlayan bir galibiyet serisi yakalamaları halinde hedefe ulaşabileceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor