Mandıralı: Ona ihtiyacım var

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hami Mandıralı Avni Aker'de oynanacak olan Juventus karşılaşmasında Brezilyalı oyuncu Henrique'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.Hami Mandıralı Henrique'yi daha önce oynanan bir karşılaşmada bordo mavili taraftarlardan gördüğü te

Mandıralı: Ona ihtiyacım var

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hami Mandıralı Avni Aker'de oynanacak olan Juventus karşılaşmasında Brezilyalı oyuncu Henrique'ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Hami Mandıralı Henrique'yi daha önce oynanan bir karşılaşmada bordo mavili taraftarlardan gördüğü tepki nedeniyle İtalya'da oynanan Juventus karşılaşmasında sonradan oyuna koyduğunu belirterek "Trabzon'da oynanacak olan maçta ona ihtiyacımız var" dedi.

EN FAZLA GOLÜ O ATTI

Trabzon'daki maçta Henrique ile kontra atak oynayabileceklerini ifade eden Mandıralı "Trabzon’daki maçta Henrigue yi oynatacağım. Taraftarlarımız onunla neden uğraşıyor bilmiyorum. Avrupa kupalarında en fazla golü o attı. Trabzon’daki Juventus maçında ona ihtiyacımız var, ve onla kontratak oynayabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor