Mandıralı o kozunu kullanacak!

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor karşısında forvet oyuncusu Henrique ile rakip savunmanın direncini kırıp, hücuma dönük orta saha oyuncuları sonuca gitmek istiyor.Antrenmanlarda Henrique ile özel olarak görüşen Mandıra

Mandıralı o kozunu kullanacak!

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor karşısında forvet oyuncusu Henrique ile rakip savunmanın direncini kırıp, hücuma dönük orta saha oyuncuları sonuca gitmek istiyor.

Antrenmanlarda Henrique ile özel olarak görüşen Mandıralı’nın, "Bu sezon gerçekten çok iyi performans sergiledin. Medical Antalyaspor karşısında da sana çok ihtiyacımız var. Bizi sonuca getirecek isimlerden birisin. Senden sezonun son maçında da elinden gelenden fazlasını yapmanı istiyoruz" diyerek oyuncusunu motive ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor