Mandıralı istediği oyuncuyu açıkladı

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yönetime sunduğu transfer raporunda, "Bu forma için savaşacak aç oyuncular lazım" dedi.DOYMUŞ OYUNCULARIN KATKISI AZHami Mandıralı, gelecek sezon devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürerek yönetime transfer

Mandıralı istediği oyuncuyu açıkladı

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yönetime sunduğu transfer raporunda, "Bu forma için savaşacak aç oyuncular lazım" dedi.

DOYMUŞ OYUNCULARIN KATKISI AZ

Hami Mandıralı, gelecek sezon devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürerek yönetime transfer konusunda raporunu sundu. Mandıralı, raporunda, "Bu takıma forma için savaşacak aç oyuncular lazım. Doymuş oyuncuların takıma katkısı daha az oluyor. Burayı benimseyecek, bu forma için gerekirse tekmeye kafa atacak oyuncularla başarı gelir. Bu tür oyuncuları bulmalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor