Mandıralı: İnanılmaza yakını yaptık!

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, belki insanlar inanmak istemeyebilirler ama ekip olarak mevcut kadroyla inanılmaza yakın bir şey yaptıklarını söyledi. Mandıralı, dik duruş sayesinde takım olma yolunda önemli adım attıklarını ifade ederek, nef

Mandıralı: İnanılmaza yakını yaptık!
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, belki insanlar inanmak istemeyebilirler ama ekip olarak mevcut kadroyla inanılmaza yakın bir şey yaptıklarını söyledi.
 
Mandıralı, dik duruş sayesinde takım olma yolunda önemli adım attıklarını ifade ederek, nefes aldığı süreci dik duruşunun devam edeceğini belirtti. 
 
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, kim ne derse desin, Trabzonspor'un mevcut kadrosuyla inanılmaz işler yaptıklarını belirterek, " Futboldan gelen bir isimim ve 25 yılım geçti. En ince detaylarını ve ayrıntılarını biliyorsunuz. Oyuncuların ruhunu , kafa yapısını biliyorsunuz. Olaya bakışını biliyorsunuz çünkü kendinizden bildiğiniz için. Burada sihirbaz olmadığımızı elimizde sihirli değnek bulunmadığını sadece sevgimizin ön plana çıktığını söyleyebilirim. Yeri geliyor ağabey, yeri geliyor babalık yapıyoruz. Bu karma yapı içinde bütün mesaimizi hem çalışmaya hem dostluğa hem de sevgi ve saygıya ayırarak bir takımdaşlık örneği koyduk. Bizim teknik ekip olarak aldığımız radikal kararlar var orada dik duruş sergiledik. Ne olur ise olsun belki kulübümüzün ekonomik olarak canı yandı ama biz geri vites atmadık. Çünkü takımı kazanmak zorundaydık. Takımımızı oyun içinde yarışın içinde tutmak zorundaydık. Bu dik duruşumuzda oyuncular arasında takdirle karşılandı. Dik duruşumuz takım olma yolundaki en önemli etken diye düşünüyorum. Nefes aldığımız sürecede bu dik duruşumuz sürecek" dedi.
 
"ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN" 2.SAYFADA
 
 
"ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN"
 
Bugüne hedefler koyarak geldiğini belirten Hami Mandıralı, "İnsanların bir iddiası ve bir hedefi olması lazım. Ben çocukluğumda Trabzonspor hedefi ve Ali Kemal Denizci hedefi koydum. O yolda yürüdüm. Şükürler olsun hedeflere ulaştım. Çok çalıştım, istedim ve arzu ettim futbolcu olarak ta istediğimi aldım. Futbolculuğum da şampiyonluk yaşamadım. Trabzonspor forması altında çok başaralı işler yaptık ama şampiyonluk yaşamadım. Niye teknik direktörlükte bu olmasın, bu uzun ve meşakkatli ve zor bur yol.
 
Bunun için çok dirayetli olmamız lazım. Kararlarımızın arkasında durmamız lazım. Önceliğimiz Trabzonspor olması lazım ve bu felsefeden asla vazgeçmemiz gerekiyor. Doğru oyuncularla bir araya geldiğiniz zaman neden şampiyonluk olmasın. Neden Hami Mandıralı ve ekibi, oyuncuları şampiyon olmasın. Bunu ben yürekten söylüyorum. İnandığım için söylüyorum. Şampiyonluk sadece bizim bilgili olmamızla yetmez bütün Trabzonspor etkenlerinin bir araya gelerek birlik içinde olması lazım. Kimse benim içimdeki cevheri bilemez ki. Yüreğimdeki duygumu bilemez ki onu ben yavaş yavaş hissettireceğim ekibimle beraber. Bütün Trabzonspor ailesinin size inanması ve güvenmesi lazım o zaman bakıp görelim neler olacağını" diye konuştu.
 
TRANSFER İÇİN NE DEDİ? 3.SAYFADA
 
 
 
BURAK GÜRDAL İLE GÖRÜŞMESİ
 
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Genel Direktörü Burak Gürdal ile bir araya geldiklerini belirten Mandıralı, "Yaptığımız görüşmede gitmesi gereken ve alınması gereken oyuncularla ilgili fikirlerimizi söyledik. Bundan sonrası onların işi. Bir takımda çok iyi oynayan bir oyuncu Trabzonspor'da bocalayabiliyor. Biz istediğimiz özellikte oyuncuları söyledik onlarda çalışmaları sürdürüyorlar. Başarıyı arayan, ekmeğinin peşine koşan aç oyuncular istiyoruz. Bakalım önümüze nasıl bir resim çıkacak. Bu resimden sonra kendimize bir yol haritası çİzeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor