Mandıralı ile tamam mı, devam mı?

Trabzonspor’da sezon sonu görevine kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan teknik sorumlu Hami Mandıralı’ya camiadan destek artmaya, yönetimde de oynanan futbol ve alınan başarılı sonuçların ardından  devam etme fikri ağırlık kazandı.Bursaspor ile deplas

Mandıralı ile tamam mı, devam mı?

Trabzonspor’da sezon sonu görevine kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan teknik sorumlu Hami Mandıralı’ya camiadan destek artmaya, yönetimde de oynanan futbol ve alınan başarılı sonuçların ardından  devam etme fikri ağırlık kazandı.

Bursaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak sıralamada dördüncülükteki yerini koruyan Trabzonspor’un taraftarlarıyla camianın önde gelen isimleri yönetime, Hami Mandıralı ile devam edilmesini istemeye başladı.

Bu arada birçok yöneticinin hem son haftalarda alınan başarılı sonuçlar, hem de oynanan iyi futbol nedeniyle Hami Mandıralı ile yeni sezonda da çalışma fikrine sıcak baktığı öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da Galatasaray maçının ardından Mandıralı ile bir görüşme yaparak bu konuya netlik kazandırabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor