Mandıralı hata istemiyor!

 Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yarın akşam oynayacakları Gaziantepspor'u mağlup ederek Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmanın yanı sıra taraftarlarına güzel bir maç izlettirmek istediklerini de söyledi. "HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ" Gaziante

Mandıralı hata istemiyor!
 Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, yarın akşam oynayacakları Gaziantepspor'u mağlup ederek Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmanın yanı sıra taraftarlarına güzel bir maç izlettirmek istediklerini de söyledi.
 
"HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"
 
Gaziantepspor maçında galibiyet hedeflediklerini belirten Hami Mandıralı, şunları söyledi:
 
"Amacımız galip gelmek, hem de son haftalarda iyi bir ivme yakalayan futbolumuzu daha da güzel hale getirmek. Kazanırken futbol severlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz. Hedefimiz Avrupa kupalarına kesinlikle katılmak. Bu noktada hata yapmak istemiyoruz. Cezamız nedeniyle sadece kadın ve çocuklara oynayacağız. Ama onların da bize gereken desteği vereceğinden şüphemiz yok."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor