Mandıralı haber bekliyor

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, gelecek sezon göreve devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti, "Camiadan bana gösterilen desteğe çok teşekkür ediyorum" dedi."DEVAM EDECEKMİŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"Hami Mandıralı, savaşan bir takı

Mandıralı haber bekliyor

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, gelecek sezon göreve devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti, "Camiadan bana gösterilen desteğe çok teşekkür ediyorum" dedi.

"DEVAM EDECEKMİŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

Hami Mandıralı, savaşan bir takım oluşturduklarını belirtti, "Oyuncu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İyi bir tatili hak ettiler. Hedefim bu takımın formasını adam gibi temsil edecek futbolcular. Trabzonspor’un tek hedefi ise şampiyonluk. Bu yönde gelecek sezon göreve devam edecekmişiz gibi çalışmalarımızı yapıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor