Mandıralı geldi o sorun çözüldü!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Trabzonspor Hami mandıralı ile gol bulmaktaki sorununu çözüyor.Oynanan karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'a 5 gol atan bordo mavili ekip,  gol sayılarında da ligde zirveye

Mandıralı geldi o sorun çözüldü!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan Trabzonspor Hami mandıralı ile gol bulmaktaki sorununu çözüyor.

Oynanan karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'a 5 gol atan bordo mavili ekip,  gol sayılarında da ligde zirveye yerleşti. Hami Mandıralı'nın geldiği günden bu tarafa ligde 20 gol bulan fırtına en çok gol atan takım oldu.

Ayrıca Trabzonspor isabetli şut sayısında da önemli bir üstünlük sağladı. Attığı şut sayısı itibari ile ligin 2. sırasında yer aldı. Karadeniz ekibi, kaleyi bulan 52 şutunun 20'sinde gol sevinci yaşarken, yüzde 38'lik başarısıyla yine ligin en iyisi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor