Mandıralı: Futbol sonuç oyunu

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus'dan asla çekinmediklerini söyledi.UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker

Mandıralı: Futbol sonuç oyunu

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus'dan asla çekinmediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş maçında İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak olan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumunda, futbolculardan Özer Hurmacı ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Futbolun sonuç oyunu olduğunu belirten Hami Mandıralı, "Kazandığınız zaman anlamlı oluyor. Deplasmanda oynadığımız ilk maçta ikinci yarıda iyi oynadık. Verilmeyen golümüz var. O golle Trabzon'a gelseydik çok farklı olacaktı. Camiamız adına güzel bir şey de yenildiğimiz zaman övgü aldık. Keşke iyi sonuç alarak bu övgüleri alsaydık. Yediğimiz golleri göz önünde bulundurursak, bizim için ilk maç şanssız bir maç oldu" dedi.

Mandıralı, basın mensuplarının futbolcuları Juventus maçına nasıl motive ettiği yönündeki soruları üzerine, "Bu tip maçlarda plan yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama bizim planımız oyunculardır. Oyuncularımız yüreklerini ve değerlerini ortaya koyarlarsa sonuç istediğiniz gibi olabilir. Ama şu unutulmamalı; karşınızda bir Juventus takımı var. Trabzonspor asla defans oynamamalı. Hücum oynamalı ama bunu yaparken de defansta önlemlerini almalı. Bunu anlatıyoruz. Ama Trabzonspor'u şahlandıracak olan oyuncularımızdır. Onlara güveniyoruz. Taraftarlarımıza da güveniyoruz. Yeter ki bizimle olsunlar. Biz bütün sonuçlara açığız sonuçta futbol oynuyoruz" cevabını verdi.

"JUVENTUS'DAN ASLA ÇEKİNMİYORUZ"

Hakemlerin kararlarına karışmadıklarını ifade eden Hami Mandıralı, "Karışsaydık sonuçlar bizim lehimize olurdu. Kendi sahamızda oynamanın avantajlarını kullanacağız. En büyük silahımız oyuncularımız. Taraftarlarımızı arkamıza alacağız. Asla Juventus'dan çekinmiyoruz. Bize yakışanı yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

"DÜŞÜNCEMİZDE ADAM ADAMA OYNAMAK DİYE BİR ŞEY YOK"

Mandıralı, Juventus'un bütün futbolcularının değerli olduğunu vurgulayarak, "Onlara önlem alma yerine bizim oyuncularımızın sahada neler yapacağı önemli. Düşüncemizde adam adama oynamak gibi bir şey yok. Hepsine önlem almaya kalkarsak elimizde oyuncu kalmaz. Oyuncularımız ilk maçta kimin önemli kimin farklı yapılarda olduğunu gördüler. Sahada oyuncularımız onlara karşılık verecek. Sakat oyuncumuz yok. Bosingwa'nın ufak bir sıkıntısı var ona da antrenmanda bakacağız. Onun dışında eksiğimiz yok. Malouda kadroda olacak ama ilk 11'de olup olmayacağına karar vermedim" ifadelerini kullandı.

ÖZER HURMACI: "ŞEHRİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ"

Trabzonsporlu futbolculardan Özer Hurmacı ise Juventus maçının Trabzon ve ülke için önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlk maçta iyi futbol oynadık. Skor tam istediğimiz gibi olmadı. 1-0 öndeyken verilmeyen bir golümüz oldu. Neticesinde ikinci maçı kendi evimizde oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, birçok takıma bu stadyumda mağlubiyet tattırdığımız gibi Juventus'a da tattırmak istiyoruz. İlk maçta hakemin çok dengeli bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Sonuca etki eden bir golümüz verilmedi. Bunu İtalya basını ve Avrupa basını gol olarak değerlendirdi. Yarınki maçı inşallah daha dengeli yöneten bir hakem olur. Şansımız yüzde 30'larda gözükse de taraftarımızın gücüyle bunu yüzde 61'e çıkartırız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor