Mandıralı devam edecek mi?

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başında teknik sorumlu olarak devam eden Hami Mandıralı'ya bordo-mavili yönetim tam destek verdi.Gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı merakla beklenen teknik sorumlu Hami Mandıralı içi

Mandıralı devam edecek mi?

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başında teknik sorumlu olarak devam eden Hami Mandıralı'ya bordo-mavili yönetim tam destek verdi.

Gelecek sezon takımın başında olup olmayacağı merakla beklenen teknik sorumlu Hami Mandıralı içinde kalan maçlar belirleyici olacak. Başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu Mandıralı'ya büyük bir destek verirken, genç hoca ile devam etmek isteyen yönetimin, bu düşüncesinden çok alınacak olan saha sonuçlarının belirleyici olacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor