Mandıralı: Colman formayı istediğini göstermeli

Trabzonspor Teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Gençlerbirliği maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.Mandıralı, “Ligin son haftasına kadar saha içinde elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstermek zorundayız. Hedefimiz belli ve bu hedef doğrultusunda çalışm

Mandıralı: Colman formayı istediğini göstermeli

Trabzonspor Teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Gençlerbirliği maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Mandıralı, “Ligin son haftasına kadar saha içinde elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstermek zorundayız. Hedefimiz belli ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncu arkadaşlarım ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmak için terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeleri gerektiğinin bilincinde. Bizler Trabzonspor camiasının ve formasının sorumluluklarını bilerek hareket eden kişileriz. Biz sadece bir futbol takımı değiliz ondan da fazlasıyız. Dolayısıyla Pazartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçının bizim için ne anlam ifade ettiğinin farkındayız. Kadro yapımızın içinden kazanmaya yönelik, bizi hedefimize taşıyacak oyuncu gurubunu seçip sahaya süreceğiz.” ifadelerinin kullandı.

Mandıralı ayrıca, Didier Zokora’nın nikah törenine izinsiz katılan Henrique ve Colman konusunda da “Henrique ve Colman’ın kadro dışı bırakılması söz konusu değil. Henrique Trabzon’a döndükten sonra, antrenman öncesi benden ve takım arkadaşlarından özür dileyerek pişmanlığını dile getirdi. Biz de bir sonraki gün takımla antrenman yapmasına izin verdik. Colman’ın da bizleri ve takım arkadaşlarını ikna etmesi ve formasını istediğini bizlere göstermesi gerekiyor. Bunu başarana kadar antrenmanlarını bizimle sürdürmeyecek. Ancak bu bir kadro dışı kararı değildir” dedi.

Mandıralı son olarak sezon ortasında kimseye bilgi vermeden evlenme kararı alan ve tören tarihi konusunda da kimseden izin almayan Zokora’nın da gerekli uyarıdan nasibini alacağını belirterek “Trabzonspor, kendi kafanıza göre kararlar alarak, bunları hayata geçirebileceğiniz bir kulüp değil. Bizim için asıl olan Trabzonspor’un büyüklüğüdür. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor