Mandıralı: "Çok üzülüyoruz"

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.Avrupa'ya veda ettikleri için üzgün olduklarını belirten Hami Man

Mandıralı: "Çok üzülüyoruz"

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında sahasında Juventus'a 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.

Avrupa'ya veda ettikleri için üzgün olduklarını belirten Hami Mandıralı, "Avrupa'ya veda ettik. Yolumuza devam etmek isterdik, çok üzüldük. Hayat devam ediyor. Artık daha önemlisi lig devam ediyıor. Elendiğimiz takım da Juventus. Kimsenin bizi bu konuda fazla eleştireceğini düşünmüyorum. Deplasmanda daha keyifli oynamıştık. Burada bunu başaramadık. Oyuncu arkadaşlarım ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Bazen olmuyor. Artık lig bizim için daha fazla önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam yakın zamanda toparlanmayı beklediklerini ifade ederek, "Bizim felsefemiz her zaman dik oynamak olacak. Kontra atak futbolunu benimseyeceğiz. Karşınızdaki takım güçlü olunca bazen istediklerinizi yapamıyorsunuz. Bazı arkadaşlarımız üst düzey performans gösterdi bazı arkadaşlarımız da beklenenin altında kaldı. Yolumuza bu arkadaşlarımızla devam edeceğiz. O yüzden çok fazla konuşmaya gerek yok bu konuda. Hem biz hem de taraftarlarımız çok üzülüyor. En kısa zamanda inşallah beklenen performansı ortaya koymaya başlarız" dedi ve sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler