Mandıralı beyin yıkıyor

Zorlu maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde adeta sıkı yönetim ilan eden teknik sorumlu Hami Mandıralı, bir sezona bedel olacak maç için futbolcuların beyinlerini yıkıyor.Galatasaray ile sezonun en önemli maçlarında birini oynayacaklarını futbolcular

Mandıralı beyin yıkıyor

Zorlu maç öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde adeta sıkı yönetim ilan eden teknik sorumlu Hami Mandıralı, bir sezona bedel olacak maç için futbolcuların beyinlerini yıkıyor.

Galatasaray ile sezonun en önemli maçlarında birini oynayacaklarını futbolcularına aktaran Mandıralı, "Bu maç ile ilgili söylenecek fazla bir söz ve laf yok. Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Galatasaray ile bir sezonunun maçına oynayacağız. Bu maç sonrası elimizde neyin olacağını hep birlikte göreceğiz. O yüzden bu sezon çok üzdüğümüz, camiamızı ve taraftarımızı sevindirmek için bu maçta varımızı yoğumuzu ortaya koyarak mutlak kazanmalıyız" diyerek oyuncularını zorlu maça motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor