Mandıralı " Bavulumuz kapının arkasında"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, "Eğer büyüklerimiz uygun görürse, bizimle çalışma istekleri varsa zorluk çıkarmadan görevimizi devam ettirmek isteriz. Aksi takdirde söylediğim gibi bavulumuz kapı arkasında" dedi. Mandıralı, yaptığı açıklamada

Mandıralı " Bavulumuz kapının arkasında"
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, "Eğer büyüklerimiz uygun görürse, bizimle çalışma istekleri varsa zorluk çıkarmadan görevimizi devam ettirmek isteriz. Aksi takdirde söylediğim gibi bavulumuz kapı arkasında" dedi.
 
Mandıralı, yaptığı açıklamada, forma için savaşan oyuncuya her zaman kapısının açık olduğunu belirterek, "Bizim hiçbir oyuncuya ön yargımız yok. Sorunlu olduğunu hissettiğimiz oyuncuyu zaten oynatmıyoruz. Yaptıklarımızı egolarımız için değil, takımın menfaati için yapıyoruz"  diye konuştu.
 
Ekip olarak yaydıkları enerjinin insanlar tarafından takdir gördüğünü ifade eden Mandıralı, "Bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Keyif veren futbolla mesajlarımızla oyuncu değişiklikleri ile takdir gördük. Güzel günler bizi bekliyor ancak bunu camia olarak, birlik olarak başaracağız" ifadelerini kullandı.
 
Sahada adaletli futbol oynadıklarını ve bunun karşılığını da almak istediklerini söyleyen Mandıralı, "Yan faktörler sonucu etkilemesin istiyoruz. Yan faktörler bizi ne yazık ki etkiliyor ve acı çekiyoruz. Sadece bizleri yönetenlerin daha hassas ve duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.
 
Mandıralı tercihini hangi oyunculardan yana kullanıyor?
 
2.sayfada
 
 
"Savaşacak oyunculara görev veriyoruz"
 
Trabzonspor formasını gerçekten giymek isteyen, forması için savaşan, arkadaşlarını koruyan, sahiplenen kim varsa o oyuncular ile yollarına devam edeceklerini de söyleyen Mandıralı, şöyle devam etti:
 
"İsimler üzerinde takılıp kalmayacağız. Hak eden, bizim için savaşacağını hissettiğimiz oyunculara görev veriyoruz. Kimseye ön yargım yok ve ekip olarak her alanda dik duruyoruz. Sorun hissettiğimiz oyuncuyu zaten oynatmıyoruz. Malouda'nın takımda kalıp kalmayacağını bilmiyorum ama mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini bana söyledi. Başkanla görüştü. Süreç nedir nasıl işliyor o konuda da sağlıklı bir şey söylemem zor."
 
Mandıralı, takımla oyuncularla ilgili her türlü kararı kendisinin aldığının altını çizerek, "Kulübün teknik adamıyım ve olan her şeyi görüyorum, duyuyorum. Bunlara da karşılıksız
hami.20140410103531.jpg
kalamıyorum. Karşılıksız kalmak Trabzonsporluluk kimliğimi rahatsız eder. Yaptığımız eylemlerin de oyuncular üzerinde saygınlık kazanma adına önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu yapılanları da egolarımız için değil, takımın menfaati için yapıyoruz" dedi.
 
 Göreve devam edecekmiş gibi çalışmalarına devam ettiklerini de belirten Mandıralı, “Ekibimizle nerelerden kimleri alabiliriz diye çalışmamızı yapıyoruz. Bunu dosya halinde yönetimimize sunacağız ama biz teknik adamların bavulları kapı arkasında her zaman hazırdır. Eğer büyüklerimiz uygun görürse, bizimle çalışma istekleri varsa zorluk çıkarmadan görevimizi devam ettirmek isteriz. Aksi takdirde söylediğim gibi bavulumuz kapı arkasında. Ligde kalan süreci de başarılı şekilde bitirmek istiyoruz bunun için de bütün mesaimizi burada geçiriyoruz" diye konuştu.
 
Mandıralı'nın içinde uhde olan şey ne?
3.sayfada
 
 
"Onur da dinlensin artık"
 
 Ligin son 4 maçında takımının gol yememesini de yorumlayan Mandıralı, “Savunmada oynayan arkadaşlarımız çok pozisyon vermiyor artık bilinçli ve mantıklı oynuyorlar. Onur da dinlensin artık. Yoruldu o da. Gelişimizden sonraki bu değişimin çok olumlu olduğunu düşünüyorum" dedi.
 
" Kulübedeki görüntü içime uhde olmuştu" diyen Mandıralı, şunları kaydetti:
 
"Teknik adam heyecan dolu olmalı. Daha önce takım gol atıyordu, kulübeye bakıyordum herhangi bir enerji yoktu. Hep içimde uhde olmuştu ve ‘Allah bana bu görevi nasip ederse böyle olmayacağım, sevineceğim, atlayacağım, zıplayacağım’ diyordum. Şu anda da onları yaşıyorum ölçüyü kaçırmadan. Mesela Henrique’nin kaçırdığı golde oyuncu değiştirme yerine kadar koşmuşum. Sonra tekrar geri döndüm. Kulübedeki oyuncuların enerjisi de güzel. Bu duyguyu tüm takıma yaydığımız zaman takım oluyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor