Mandıralı: Atak oynayın

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında sürekli atak oyun anlayışı ile mücadele etmelerini istedi.Hami Mandıralı, Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun fa

Mandıralı: Atak oynayın

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında sürekli atak oyun anlayışı ile mücadele etmelerini istedi.

Hami Mandıralı, Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak maçta camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun farkında olduklarını söyledi. Futbolcuların bu maçta atak bir oyun anlayışı ile mücadele etmelerini isteyen Mandıralı, Fenerbahçe’nin maçlarını tekrar tekrar izleyerek, rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyuncularına göstermeye çalıştı. Mandıralı’nın özellikle tecrübeli isimlerden maç içerisinde sorumluluk almalarını istediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor