Mancini'den TS'ye Udinese ve Fiorentina benzetmesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalyan La Stampa Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. İtalyan teknik adamla yapılan telefon mülakatı, "Mancini okşadı: Juventus, Avrupa Ligi'ni kazanabilirsin" başlığı ile yayımlandı.TRABZONSPOR EN GÜÇLÜ 5 TA

Mancini'den TS'ye Udinese ve Fiorentina benzetmesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, İtalyan La Stampa Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. 

İtalyan teknik adamla yapılan telefon mülakatı, "Mancini okşadı: Juventus, Avrupa Ligi'ni kazanabilirsin" başlığı ile yayımlandı.

TRABZONSPOR EN GÜÇLÜ 5 TAKIMDAN BİRİ

UEFA Avrupa Ligi'nde 20 Şubat'ta Trabzonspor'la karşılaşacak olan Juventus'un, bu takım karşısında da acı çekip çekmeyeceği sorusuna Mancini, "Türkiye'de Galatasaray neyse İtalya'da da Juventus odur. Trabzonspor, ligin en güçlü 5 takımından biri. Karşılaştırma yapmak gerekirse Trabzonspor, Fiorentina ve Udinese'nin geçmiş yıllardaki haline eşdeğer" ifadelerini kullandı.

ONUR KIVRAK FENOMEN BİR KALECİ

Ligde Trabzonspor'la karşılaşmaları konusundaki deneyimi sorulan Mancini, "Bazı zorluklarla birlikte evimizde onları 2-1 yendik, çünkü özellikle Onur Kıvrak gerçekten fenomen bir kaleci" dedi.

JUVENTUS FAVORİ AMA...

Juventus'un Avrupa Ligi'nde favori olduğunun altını çizen Mancini, "Ancak bizimle yaptıkları karşılaşmadaki gibi Torino'da kilitlenip kalmamalı, yoksa Trabzon'daki sıcak saha atmosferinde ikinci bir beklenmedik riskle karşı karşıya kalır ve yola devam edecekken yazık olur" değerlendirmesinde bulundu.

Mancini ayrıca, söz konusu ligde kupanın, bir İtalyan takımına gideceğine ilişkin öngörüler olduğunu da söyledi.

Nasıl bir Trabzonspor'la karşı karşıya olunduğu sorulan Mancini, "Galatasaray'a nazaran daha az bireyselci. Takımda bu kupayı iyi tanıyan Malouda, Bosingwa ve Zokora gibi oyuncular ile milli kaleci var. Şimdiye kadar taktik 4-2-3-1 idi, ama daha yeni antrenör değiştirdiler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor