Manchester United'a yıldız yağacak

Manchester United yönetimi dev bir hamleye hazırlanıyor. "Kırmızı Şeytanlar", her mevki için bir süper yıldız transfer etmeyi düşünüyor. Hedef, geleceğin süper takımını oluşturmak. İngiliz basını, hedeflenen ManU'ya Real Madrid'den esinlenerek isim bile b

Manchester United'a yıldız yağacak
Manchester United yönetimi dev bir hamleye hazırlanıyor. "Kırmızı Şeytanlar", her mevki için bir süper yıldız transfer etmeyi düşünüyor.
 
Hedef, geleceğin süper takımını oluşturmak. İngiliz basını, hedeflenen ManU'ya Real Madrid'den esinlenerek isim bile buldu: Van Galactico Çünkü David Moyes yönetiminde geçirdiği kötü günlerin ardından, Avrupa kupalarına katılmayı başaramayan Manchester United, bir daha benzer bir tabloyla karşılaşmak istemiyor.
 
Sezon başında ünlü Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal'i takımın başına getiren yönetim, kadroyu takviye etmek için 150 milyon sterlinden fazla para harcamıştı.
Angel Di Maria ve Radamel Falcao gibi süper yıldızlar takıma kazandırılmıştı. Gazetelere göre, Menajer Van Gaal'e, önümüzdeki yıl da 150 milyon sterlin daha bütçe verilecek.
Peki “Van Galacticos” denilen takımda kimler olacak? 
 
ManU’da yönetim, tıpkı Real Madrid gibi her mevki için bir süper yıldız transfer etmeyi düşünüyor.
Guardian, Independent, Times gibi gazeteler yaz döneminde Van Gaal'e 150 milyon sterlin daha transfer bütçesi verileceğini yazdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler