Manchester United West Bromwich'i iki golle geçti!

İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester United, evinde West Bromwich Albion ile karşı karşıya geldi.   Old Trafford'da oynanan mücadeleyi Kırmızı Şeytanlar 2-0'lık skorla kazandı. İlk yarısında gol çıkmayan mücadelede MANU'yu öne geçiren gol, 5

Manchester United West Bromwich'i iki golle geçti!
İngiltere Premier Lig'in 12. haftasında Manchester United, evinde West Bromwich Albion ile karşı karşıya geldi.
 
Old Trafford'da oynanan mücadeleyi Kırmızı Şeytanlar 2-0'lık skorla kazandı. İlk yarısında gol çıkmayan mücadelede MANU'yu öne geçiren gol, 52. dakikada Jesse Lingard'dan geldi. Bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun sahaya yansıtan ev sahibi ekip, 90+2. dakikada Mata'nın penaltıdan bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı.
 
Öte yandan penaltı pozisyonunda McAuley kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu sezon Van Gaal'in şans verdiği 22'lik Lingard, 4. Premier Lig maçında ilk golünü atmış oldu. Bu skorun ardından Manchester United yenilmezlik serisini 4 maça çıkarmış oldu ve puanını 24 yaptı.
 
West Bromwich ise üst üste 2. yenilgisini aldı ve 14 puanda kaldı. Premier Lig'in 13. haftasında Manchester United deplasmanda Watford ile karşılaşacakken, West Bromwich ise evinde Arsenal'i konuk edecek.      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor