Manchester United Swansea City

Manchester United Swansea City maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... İngiltere Premier Ligi 20. haftasında Manchester United Swansea City ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Jonathan Moss yönetecek. Moss'un yard

Manchester United Swansea City

Manchester United Swansea City maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

İngiltere Premier Ligi 20. haftasında Manchester United Swansea City ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Jonathan Moss yönetecek. Moss'un yardımcılıklarını Jake Colin ve Andy Hall yapacak. Saat 17.00'de başlayacak karşılaşma İdman TV'den ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca karşılaşmayı "İdman TV, Digi Sport 1 (svk) / HD, EuroSport 1 Romania / HD, Fox Sports 2 HD (nederland), NTV Plus Futbol 1 / HD, OTE Sport 1 HD, Setanta Sports 1 (ROI only) / HD, Sky Calcio 1 / HD, Sky Sport 3 (italy) / HD, Sport 2 (isr) / HD (SimulCast), SuperSport 5 (za) / HD, SuperSport MaXimo 1, TV3  (denmark) / HD, Viasat Sport Baltic" kanalları da canlı olarak ekrana taşıyacak.

Maç öncesi Manchester United 19 hafta sonunda 30 puanla 6. sırada yer alırken Swansea City 19 puanla 17. sırada kendine yer buldu.

Manchester United ve Swansea City arasında bugüne kadar oynanan 26 karşılaşmada Manchester United'ın 11, Swansea City'nin 10 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 5 müsabakada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Manchester'da oynanan 13 maçta ise Manchester United'ın 9, Swansea City'nin 2 galibiyeti bulunuyor. İki takım 2 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

İki takım son olarak 30.08.2015 tarihinde Swansea'da karşı karşıya gelirken Swansea City bu müsabakatı 2-1 kazandı.

Manchester United, Premier Lig'de evinde Swansea ile oynadığı son dört maçın üçünü kazandı.

Bafetimbi Gomis, Manchester United'a karşı forma giydiği son iki Premier Lig karşılaşmasında maçı kazandıran golü attı.

Manchester United, Swansea'yi ağırladığı 12 Premier Lig maçının tamamında gol atmayı başardı (toplam 25 gol) ve bu maçların dokuzunu kazandı (2B 1M).

United forması giyen Wayne Rooney, Premier Lig'de Swansea karşısında sahaya çıktığı son dört maçta üç gole katkıda bulundu (bir gol, iki assist).

Swansea, tüm kulvarlarda Manchester United ile oynadığı son beş maçın dördünü 2-1'lik skorlar ile kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor