Manchester derbisinde gülen yok

Premier Lig'in şampiyonluk adayları, ezeli rakipler United ve City, Manchester derbisinde karşı karşıya geldi. Az pozisyonun bolca ikili mücadelenin olduğu derbide gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla City puanını 22 yaparak averajla Arsenal'in önünde liderlik ko

Manchester derbisinde gülen yok
Premier Lig'in şampiyonluk adayları, ezeli rakipler United ve City, Manchester derbisinde karşı karşıya geldi. Az pozisyonun bolca ikili mücadelenin olduğu derbide gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla City puanını 22 yaparak averajla Arsenal'in önünde liderlik koltuğuna otururken United 20 puanla 4. sıraya yerleşti.
 
Ligde 10. hafta mücadelesinde lider Manchester City, Old Trafford Stadı'nda Manchester United'a konuk oldu.
 
Ezeli rakipleri 170. kez karşı karşıya getiren ve zirveyi yakından ilgilendiren derbi maçta iki takım da 90 dakika boyunca birer kez isabetli şut üretebildi. İlk 11'de sahaya çıkan Rooney, Martial, Sterling ve De Bruyne gibi gol ayaklarının skoru değiştiremediği mücadele golsüz sona erdi.
 
Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'nin öğrencileri geçen yıl şubat ayından bu yana ilk kez ligde golsüz berabere kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor