Manchester City Sunderland'i devirdi

İngiltere Premier Lig'in 18. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Sunderland ile karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1'lik skorla kazandı. Olcukça rahat bir galibiyet alan Manchyester City'ye galibiyeti geti

Manchester City Sunderland'i devirdi

İngiltere Premier Lig'in 18. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Sunderland ile karşı karşıya geldi. Etihad Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1'lik skorla kazandı.

Olcukça rahat bir galibiyet alan Manchyester City'ye galibiyeti getiren goller, 12. dakikada Sterling, 17. dakikada Yaya Youre, 22. dakikada Bony ve 54. dakikada de Bruyne'den geldi. Öte yandan M.City'de Bony, 69. dakikada penaltı kaçırdı. Sunderland'in tek sayısını ise 59. dakikada Borini kaydetti.

Geçtiğimiz hafta Arsenal'e 2-1 mağlup olan City, bölece 35 puana yükseldi ve 3. sıraya yerleşti. Sunderland ise üst üste 4. mağlubiyetini alarak 12 puanla 19. sırada kaldı.

Premier Lig'in 19. haftasında Manchester City deplasmanda Leicester City'ye konuk olacakken, Sunderland ise evinde Liverpool'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor