Malouda'ya büyük şok

Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Florent Malouda, yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre formasından uzak kalmıştı. Fransız futbolcu, bu süreçte takımdan ayrı olarak özel kondisyoneriyle çalışmıştı. Hafta içerisinde Malouda’nın

Malouda'ya büyük şok
Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Florent Malouda, yaşadığı sakatlık sonrası uzun süre formasından uzak kalmıştı. Fransız futbolcu, bu süreçte takımdan ayrı olarak özel kondisyoneriyle çalışmıştı. Hafta içerisinde Malouda’nın tamamen iyileştiği ve takımla idmanlara başladığı haberi geldi.
 
Hami Mandıralı’nın tecrübeli yıldızı ilk 11’de başlatabileceği, en kötü ihtimalle yedek soyunduracağı konuşuluyordu. Ancak dün kadrolar açıklandığında herkes büyük bir şok yaşadı. Çünkü Florent Malouda 18 kişi içerisinde yer almıyordu! Böylesine önemli bir maçta, iyileşmesine rağmen Fransız oyuncunun kadro dışında bırakılması kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu. İdmanlarda da moralsiz gözüken Malouda’nın ayrılmak istediği ve bu nedenle kadro dşında kaldığı öne sürüldü. Daha önce, Malouda’nın parasını zamanında alamadığı için mutsuz olduğu iddia edilmiş ancak yönetim bunun doğru olmadığını açıklamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor