Malouda'nın sözleşmesinde o madde mi var?

Trabzonspor'da Florent Malouda’nın kötü performansı eleştirilerin odağına yerleşirken taraftarlar, Fransız futbolcunun eski günlerinden çok uzak olduğunu belirttiler.Sezon başında bonservis bedeli ödemeden yılda 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret alan Ma

Malouda'nın sözleşmesinde o madde mi var?

Trabzonspor'da Florent Malouda’nın kötü performansı eleştirilerin odağına yerleşirken taraftarlar, Fransız futbolcunun eski günlerinden çok uzak olduğunu belirttiler.

Sezon başında bonservis bedeli ödemeden yılda 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret alan Malouda, son zamanlarda formundan uzak kaldı. Uzun bir sakatlık döneminden sonra hem Juventus, hem de Torku Konyaspor maçlarında 11’de sahaya dönen Fransız futbolcunun kötü performansına rağmen ısrar edilmesi tepkilere yol açtı.

Bu arada bir yerel gazete de, "Malouda’nın sözleşmesinde, istediği her maç oynayacak, maddesi mi var?" sorusunu yönelterek Fransız futbolcuda ısrar edilmesinin takıma zarar verdiğini söne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor