Malouda'nın geleceği ne olacak?

Trabzonspor’da son haftalarda kadroya alınmayan ve geleceği belirsiz olan Malouda hakkında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.Malouda’nın bir marka olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu “ Oynadığı maçlarda en çok koşan futbolcu , attığı goller

Malouda'nın geleceği ne olacak?

Trabzonspor’da son haftalarda kadroya alınmayan ve geleceği belirsiz olan Malouda hakkında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Malouda’nın bir marka olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu “ Oynadığı maçlarda en çok koşan futbolcu , attığı goller ve yaptığı asistler ortada. Biz ondan daha iyi verim alabilirdik. Kendisi  Trabzon’dan gittikten sonra tekrar döndüğü zaman tekrar konuştuk” dedi. 

Son 4 hafta Trabzonspor’un Malouda’dan yararlanmasını istediklerini açıklayan Hacıosmanoğlu “Antrenmanlarda nasıl çalıştığı görüldü.  Malouda , Bursa maçında Yusuf’un çıkmasının ardından oyuna alınmaması ipeleri kopardı. Daha da konuşmadık. İnanıyorum ki bizden ayrılmak istediğinde maddi bir yük bırakmadan ayrılacaktır. Teknik kadro eğer isterse de kalabilir.” İfadelerini kullandı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor