Malouda'dan şaşırtmayan hareket!

Fransa'nın Cheteauroux takımıyla antrenmanlara çıkan 34 yaşındaki Malouda'nın Birmingham City'den teklif aldığı belirtildi. Birginham Mail Gazetesi Championship'teki takımın Malouda'yı ikinci ligde oynatmaya ikna ettiğini yazdı. Malouda ise twitter hesabı

Malouda'dan şaşırtmayan hareket!

Fransa'nın Cheteauroux takımıyla antrenmanlara çıkan 34 yaşındaki Malouda'nın Birmingham City'den teklif aldığı belirtildi. 

Birginham Mail Gazetesi Championship'teki takımın Malouda'yı ikinci ligde oynatmaya ikna ettiğini yazdı. Malouda ise twitter hesabınan yaptığı açıklamada kendisiyle ilgilenen tek takımın Birmingham olmadığını açıkladı.

Bu arada Malouda'nın twitter'dan konuyu duyurması İngilizleri de kızdırdı. Menajer Lee Clark, Malouda'nın bu yaklaşımına tepki gösterdi. Clark herşeye rağmen Malouda'nın menajeriyle temasa geçtiklerini kaydederek "Kendisi yeteneğine ve kalitesine güvendiğimiz bir futbolcu. Yönetim kurulumuzla konuyu değerlendirdik ve Malouda'ya teklif yapmaya karar verdik. Ona sunduğumuz teklif şartlarımız dahilinde iyi bir teklif. Ancak menajeri geri dönüş yaparak rakamın biraz dahayükseltilmesini talep istedi" ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor