Malouda Trabzon'u terk etti

Geldiği günden bugüne performansıyla vasatı aşamayan ve son dönemdeki umursamaz tavırları nedeniyle tepki çeken Malouda için teknik heyet ve yönetim arasıdna görüş alış verişi yapılacağı bildirildi. Trabzonspor'da Zokora ve Colman'dan sonra Fransız oyuncu

Malouda Trabzon'u terk etti
Geldiği günden bugüne performansıyla vasatı aşamayan ve son dönemdeki umursamaz tavırları nedeniyle tepki çeken Malouda için teknik heyet ve yönetim arasıdna görüş alış verişi yapılacağı bildirildi.
 
Trabzonspor'da Zokora ve Colman'dan sonra Fransız oyuncu Florent Malouda'nın da bu sabah basına kapalı olarak yapılan çalışmada yer almadığı öğrenildi.
 
İZİNSİZ OLARAK TRABZON'DAN AYRILDI
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Malouda'nın izinsiz olarak Trabzon'u terk ettiği haber61.net spor servisi tarafından öğrenilirken futbolcunun İstanbul'a gittiği bilgisine ulaşıldı.
 
Malouda İstanbul'a gidişinin ardından İstanbul'da çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından hayranlarıyla paylaştı.
İşte o kare;malod.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor