Malouda onu bekliyor!

Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Fransız futbolcu Florent Malouda'nın, yeni sezon öncesi takımda kalıp kalmayacağı gelecek olan teknik direktörün vereceği rapora bağlı olacak.Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takıma gelme ihtimal

Malouda onu bekliyor!

Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Fransız futbolcu Florent Malouda'nın, yeni sezon öncesi takımda kalıp kalmayacağı gelecek olan teknik direktörün vereceği rapora bağlı olacak.

Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in takıma gelme ihtimalinin yüksek olması nedeniyle Fransız futbolcuyu takımda tutmak isteyeceği öğrenilirken, Malouda'nın ise ayrılma yönünde ısrarcı olduğu belirtildi.

Bordo mavili yönetimin de önümüzdeki günlerde Malouda ile bir görüşme yaparak, bu sorunu çözüme kavuşturması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor