Malouda kadro dışı mı?

Bordo mavili takımda gözler Malouda'da... Geldiği günden bugüne performansıyla vasatı aşamayan ve son dönemdeki umursamaz tavırları nedeniyle tepki çeken Malouda için teknik heyet ve yönetim arasıdna görüş alış verişi yapılacağı bildirildi. Trabzonspor'da

Malouda kadro dışı mı?
Bordo mavili takımda gözler Malouda'da...
 
Geldiği günden bugüne performansıyla vasatı aşamayan ve son dönemdeki umursamaz tavırları nedeniyle tepki çeken Malouda için teknik heyet ve yönetim arasıdna görüş alış verişi yapılacağı bildirildi.
 
Trabzonspor'da Zokora ve Colman'dan sonra Fransız oyuncu Florent Malouda'nın da bu sabah basına kapalı olarak yapılan çalışmada yer almadığı öğrenildi.
 
Salonda çalışan futbolcu hakkında şuanda yönetim kuruluna rapor gelmediği ve şu ana dek futbolcuyla ilgili herhangi bir kadro dışı bırakma kararının olmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor