Malatya Şanlıurfa'yı devirdi

Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 2-1’lik sonuçla yeni Malatyaspor oldu.   PTT 1. Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor Şanlıurfaspor'u konuk etti. Malatya ekibi 6. Dakikada Ramazan Kahya ile öne geçti. Şa

Malatya Şanlıurfa'yı devirdi
Yeni Malatyaspor ile Şanlıurfaspor’un karşı karşıya geldiği mücadelede gülen taraf 2-1’lik sonuçla yeni Malatyaspor oldu.
 
PTT 1. Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor Şanlıurfaspor'u konuk etti. Malatya ekibi 6. Dakikada Ramazan Kahya ile öne geçti. Şanlıurfaspor 60. Dakikada Edinho ile beraberliği yakaladı ancak 6 dakika sonra 66. Dakikada yeni Malatyaspor Sunday Mba ile yeniden öne geçti ve maç 2-1 sona erdi.
 
Yeni Malatyaspor bu sonuçla puanını 37 yaparken Şanlıurfaspor 29 puanda kaldı. Gelecek hafta Malatyaspor Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak. Şanlıurfaspor ise Alanyaspor’u konuk edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor