Mainz Wolfsburg'u rahat geçti!

Almanya Bundesliga'nın 12. haftasında Mainz, evinde üst sıraları hedefleyen Wolfsburg ile karşı karşıya geldi. Coface Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazandı.   Mainz'a galibiyeti getiren goller, 31. dakikada De Blasis ve 75. dak

Mainz Wolfsburg'u rahat geçti!
Almanya Bundesliga'nın 12. haftasında Mainz, evinde üst sıraları hedefleyen Wolfsburg ile karşı karşıya geldi. Coface Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0'lık skorla kazandı.
 
Mainz'a galibiyeti getiren goller, 31. dakikada De Blasis ve 75. dakikada A Milli Takımımızın seçen Yunus Mallı'dan geldi. Yunus böylece 12. haftada, 7. golünü atmış oldu.
 
Bu skorun ardından 3 maç sonra galibiyetle tanışan Mainz puanını 16 yaptı. 3 maçtır kazanan Wolfsburg ise yenilgi ile tanıştı ve 21 puanda kaldı.
 
Bundesliga'nın 13. haftasında Wolfsburg evinde Werder Bremen ile karşılaşacakken, Mainz ise deplasmanda Köln'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor